Over ons

Ontdek hier meer over ons

Over ons

Administratie, belastingadvies en juridisch kantoor Kruize is een jong, dynamisch kantoor, gevestigd te Heiligerlee, die zich ten doel stelt ondernemers, groot en klein, ondersteuning te bieden op financieel – administratief, fiscaal en juridisch gebied tegen een redelijke vergoeding. Tegenwoordig moet een ondernemer niet alleen een alleskunner zijn, maar ook een allesweter. De regelgeving in Nederland wijzigt soms zo snel en zit soms zo complex in elkaar dat een ondernemer er een dagtaak aan zou hebben om het goed bij te houden.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de administratie, de jaarrekening, advisering op financieel – economisch, fiscaal en juridisch gebied, fiscale aangiften en eventueel de werving en selectie van financieel personeel en fungeren als klankbord voor de ondernemer. U kunt zich blijven richten op uw eigen werkzaamheden als ondernemer, zonder u druk te maken om de administratie en alles wat daarbij komt kijken.

UITSTEKENDE ONDERSTEUNING

Mochten er problemen zijn of heeft u klachten dan proberen we dit zo snel mogelijk te verhelpen. Het doel is naast de klant helpen ook het bedrijf te verbeteren.

GRATIS KENNISMAKING

We bieden u meerdere gratis diensten aan. Het doel hiervan is om iedereen op de juiste wijze te helpen, en om duidelijk te krijgen of u wel of geen accountant nodig heeft.

VASTE CONTACTPERSOON

Duidelijkheid is belangrijk voor zowel een ondernemer als een particulier. Dit proberen wij dan ook door aan u een vast contactpersoon te koppelen.

OVERSTAPSERVICE

Wij vinden het belangrijk dat een klant weinig merkt van het overstappen. Wij regelen het overstappen volledig voor u zodat u zonder zorgen door kunt.