ONDERNEMEN

Wat is uw business? Hoe ziet uw verdienmodel eruit? Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich? Welke kansen ziet u in de markt? Lees hier meer over ondernemen!

STARTER

En, wat voor bedrijf gaat ú starten? Welke kansen ziet u in de markt? Mooi dat deze droom voor u in vervulling gaat. U begint voor uzelf!

ONDERNEMER ZONDER PERSONEEL

U bent ondernemer, maar dan zonder personeel (zzp’er). U werkt voor uzelf. De kans is groot dat u een dienstverlener bent. Timmerman of metselaar, consultant of tekstschrijver, elektricien of hovenier. Misschien hebt u een webshop of een winkel.

ONDERNEMER MET PERSONEEL

U hebt een onderneming. En dat interesseert ons. Wat is uw business? Hoe ziet uw verdienmodel eruit? Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich? Wat is uw historie en wat zijn de toekomstperspectieven van uw onderneming?

DGA

Als DGA bent u een ondernemer. U kent niet alleen de verantwoordelijkheden die een manager draagt. U weet hoe het voelt om uw eigen bedrijf te runnen. Om uw eigen euro’s te investeren, succes te boeken en verlies te incasseren.

STAMRECHT

Waarom een stamrecht bv? En wanneer juist niet? Wat kunt u allemaal doen met een stamrecht bv? En wat kunt u vinden in een stamrecht overeenkomst?

ONDERNEMER PRIVÉ

Vindt u het als ondernemer soms ook lastig om zakelijke en privébelangen van elkaar te scheiden? Er zijn heel wat raakvlakken. Toch is het verstandig uw zakelijke en privéfinanciën goed op elkaar af te stemmen, zodat u er het meeste voordeel van heeft.

PENSIOENEN

Uw oude dag lijkt misschien nog ver weg. U zit nog veel ambities en plannen. Daarom is dit het beste moment om over uw pensioen na te denken. Hoe verzekert u zichzelf van de nodige financiële ruimte als u stopt met werken?

VERENIGING & STICHTINGEN

Bij de meeste kantoren wordt er weinig aandacht besteed aan deze sector, omdat een adviseur meer kan verdienen bij cliënten in het bedrijfsleven, dan in de non-profitsector. Daarom worden deze cliënten er wel “bij” gedaan, maar krijgen ze niet altijd de aandacht die ze verdienen. Wij doen dat anders: Administratiekantoor Kruize richt zich voor een deel specifiek op stichtingen en verenigingen, en is hiermee uniek in Nederland!