Waarom zou ik voor administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize kiezen?

Met ons aan uw zijde hebt u alle informatie om uw bedrijf financieel optimaal te sturen. Wij zorgen voor een correcte en betrouwbare boekhouding en waarschuwen en adviseren tijdig als dat nodig is. Doordat we met de nieuwste technieken werken, verloopt de communicatie sneller en efficiënter. En dit ziet u terug in onze scherpe tarieven. We zijn transparant en duidelijk in onze afspraken. Iedere actie die buiten de afgesproken prijs ligt, overleggen we eerst met u.

Wat onderscheidt administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize van andere kantoren?

Het kantoor is kleinschalig, en daardoor is er sprake van korte lijnen; u heeft een vaste contactpersoon, die rechtstreeks bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Als de omstandigheden het noodzakelijk maken om snel te handelen dan kan dit zonder veel poespas worden geregeld.

Is administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize een administratiekantoor of een advieskantoor?

Allebei. Wij houden ons bezig met het jaarwerk, de belastingaangiftes etc, maar vinden het net zo spannend om met u naar de toekomst te kijken, mee te denken, en te adviseren. Door onze kennis van het verleden kunnen we adviseren over de toekomst.

Geeft administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize ook ongevraagd advies?

Als wij bepaalde zaken signaleren, geven wij dit aan. Wij denken graag mee met de ondernemer, en hopen dan ook tijdig advies te kunnen geven. Als er nieuws is dat voor u relevant is, dan zullen wij u zeer zeker informeren.

Als ik een vraag heb, dan kost dat zeker geld?

Nee ! Wij hanteren het principe dat niet-gestelde vragen later tot extra kosten kunnen leiden, en daarom houden wij de contacten graag laagdrempelig. U kunt ons gerust bellen of een e-mail sturen, zonder dat dit in rekening wordt gebracht. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar als het extra geld kost zal u hier vooraf over worden geïnformeerd.

Zijn er kosten verbonden aan een oriënterend gesprek?

De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en dus gratis. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Op basis hiervan ontvangt u van ons een voorstel.

Hoe gaat administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize om met bedrijfsgevoelige informatie?

Vertrouwen is cruciaal in onze branche. Alle relaties die wij met cliënten aangaan, zijn hierop gebaseerd. Dit vertrouwen is het uitgangspunt bij al onze diensten en is schriftelijk vastgelegd in geheimhoudingsverklaringen. Bovendien hebben wij beroepsgeheim.

Is het mogelijk om een vaste contactpersoon te krijgen?

Bij ons krijgt u automatisch een vast aanspreekpunt. Bij specialistische zaken kan het zijn dat een professional op dat vakgebied contact met u opneemt.

Geven jullie ook belastingadvies?

Ja, voor alle belastingvragen en –kwesties kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook belastingadviseurs en hebben een netwerk van specialisten die wij kunnen inschakelen als het om zeer specialistische kennis gaat. Ook voor belastingadvies bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Hoe verloopt de overstap naar administratie, belastingen en juridisch kantoor Kruize?

Maak gebruik van onze overstapservice, en wij zorgen ervoor dat u zonder problemen kan overstappen.